Две от най-големите звезди на германския спорт – трикратната шампионка

...
Две от най-големите звезди на германския спорт – трикратната шампионка
Коментари Харесай

Кербер и Мануел Нойер инвестират в крем срещу рак на кожата


Две от най-големите звезди на немския спорт – трикратната шампионка от Големия шлем Анджелик Кербер и вратарят на „ Байерн “ (Мюнхен) и националния тим Мануел Нойер оповестиха, че ще влагат в козметична компания, разработваща крем, предпазващ от рак на кожата. Тази вест идва малко откакто Нойер разкри детайлности за здравословното си положение.

Бившият състезател на „ Шалке 04 “ показа, че е страдал от рак на кожата на лицето, поради което му се е наложило да претърпо три интервенции през последната година. Нойер обаче успокои почитателите си, като съобщи, че съгласно прогнозите на лекарите би трябвало да е изцяло възобновен за идното Световно състезание в Катар.

„ И двамата с Анджелик сме имали дерматологични проблеми. В моя случай става дума за рак на кожата на лицето, поради който трябваше да претърпя три интервенции “ – споделя стражът на баварския гранд във видео, оповестено в Instagram.

„ Точно поради това, когато стане дума за слънцезащитни артикули, би трябвало да се погрижим да бъдем оптимално предпазени. Тъй като непрекъснато упражняваме навън и също така обичаме да прекарваме време измежду природата, за нас е доста значимо да изпозваме крем със предпазен фактор 50+. Така ще можем да сме сигурни, че сме трайно предпазени “ – добави роденият в Гелзенкирхен футболист.

За благополучие на Нойер, дерматологичното заболяване не оказа отрицателно въздействие върху кариерата му. Той продължи да бъде титуляр за „ Байерн “, въпреки че в продължение на няколко месеца игра със специфична маска. В последните няколко мача на отбора Нойер бе отвън състава, само че повода за това беше травма в рамото.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР