Две от най-големите попфолк звезди влизат в първото издание на

...
Две от най-големите попфолк звезди влизат в първото издание на
Коментари Харесай

Галена и Азис мерят сили в “Аз обичам България

Две от най-големите попфолк звезди влизат в първото издание на “Аз обичам България ” и това са Галена и Азис. Забавното шоу ще започва на 23 февруари от 20.00 ч. в ефира на БТВ, а от промото за идното първо издание стават ясни и участниците в него.



Галена и Азис ще мерят познания със Филип Буков, Весела Бабинова и още звезди, а въпросите ще задава очарователната актриса Александра Сърчаджиева, която е новият водещ на предаването.  Двата тима си имат своите капитани – Сашо Кадиев и Камен Алипиев-Кедъра.

„ Аз обичам България “ е предаване, отдадено на всичко, поради което си заслужава да обичаш страната си. Свежо, динамично и усмихнато, шоуто дава обещание да грабне вниманието и сърцата на феновете от всички възрасти – подготвени за развлечение, мощни страсти, музика онлайн, умни и радостни въпроси и игри.

Студиото е извънредно съвременно с интерактивен под, като в него ще бъдат настанени две шумни, радостни агитки, които ще поддържат пламенно двата тима по време на играта. Отборите пък ще се състоят от обичани известни персони, които ще бъдат ръководени от своите капитани Александър Кадиев и Камен Алипиев – Кедъра.

Любопитни, непредвидени, тематични, съвременни и родолюбиви въпроси от разнообразни сфери и тематики на живота чакат двата тима в кръговете на играта, измежду които „ Кутия на времето “, „ Щурец в ухото “, „ Глас национален “, „ Буквуване “, „ Колелото на ориста “ и други.  А бендът и музиката онлайн, като се изключи че ще са значим детайл от играта, ще прибавят и доста въодушевление за всички.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР