Две новородени близначета са намерени мъртвив контейнер за боклук в

...
Две новородени близначета са намерени мъртвив контейнер за боклук в
Коментари Харесай

Откриха новородени близначета мъртви в кош за боклук в Охайо

Две новородени близначета са открити мъртвив резервоар за отпадък в Ийстсайд в Кливланд в събота, осведоми People.

16-годишната жена, която съгласно полицията е родила бебетата преди дни, е била разпозната и е била отведена в болница за здравна помощ.

" Следователите ще показват обстоятелствата по този случай на прокуратурата за малолетни и малолетни в окръг Куяхога ", се споделя в изказването на Сиача.

" Чух, че откритието, че бебетата са там, е направено от озеленител, който е пристигнал да обработи тревата ", споделя неидентифициран комшия пред WOIO, като прибавя, че е чул, че озеленителят е намерил децата, до момента в който изхвърлял окосената трева в кофата за отпадък.

WKYC заяви, че децата са родени в четвъртък. Съседите разказали, че чули бебетата да плачат късно през нощта, само че не помислили нищо, освенче бебетата чакат да бъдат нахранени.

" Сега, когато знам за какво полицията е тук, ме боли ", споделя един от съседите пред WKYC.

Според закона на Охайо, в случай че родителите считат, че не могат да се грижат вярно за новородено дете, те могат да оставят бебето в локално " безвредно леговище " без наказания, стига това да е направено в границите на 30 дни от раждането на детето.

Тези места включват лечебни заведения, пожарни станции или полицейски сектори, съгласно Департамента за работа и фамилни услуги на Охайо.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР