Две нападения с жертви бяха извършени в САЩ - в

...
Две нападения с жертви бяха извършени в САЩ - в
Коментари Харесай

6-годишно момиченце и родителите му застреляни на къмпинг в Айова -

Две набези с жертви бяха осъществени в Съединени американски щати - в Айова и Калифорния.

Шестгодишно момиченце и родителите му са били убити по време на къмпинг в американския щат Айова, заяви полицията. Телата на 42-годишните Сара и Тайлър Шмидт и щерка им Лула са открити в палатката им в държавния парк Maquoketa Caves. Деветгодишният наследник на двойката е оживял при нападението.

Полицията счита, че стрелбата е направил 23-годишен мъж, който се е самоубил. Тялото му също е открито в парка. Той се споделя Антъни Орландо Шервин.

Тече следствие.

Телата са открити в петък сутринта.

Паркът е бил евакуиран, а Шервин - за който се е знаело, че също е бил на къмпинга - в началото е бил разгласен за липсващ.

Случилото се предизвика набирането на средства в помощ на 9-годишното дете. До неделя вечерта са били събрани съвсем 150 000 $. Останалото сираче момче е при родственици.

Стрелба бе осъществена и в парк в Лос Анджелис, щата Калифорния. Загинали са двама души, 7 са ранени. Според правоохранителните органи стрелбата може да е била вследствие на спор. Полицията счита, че стрелците са били най-малко двама. Засега не е известно дали случаят е обвързван с проведената престъпност. До момента няма арестувани. От пожарната работа оповестиха, че възрастта на ранените и починалите варира от 23 до 54 години.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР