Две момичета - на 19 и 20 години и един

...
Две момичета - на 19 и 20 години и един
Коментари Харесай

Трима младежи загинаха на пътя в Разградско за ден

Две девойки - на 19 и 20 години и един 22-годишен юноша изгубиха живота си при две тежки произшествия, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Разград.

Около 00,45 часа тази нощ на тел. 112 е подаден сигнал за пътно-транспортно произшествие на улица "Хаджи Димитър " в Разград.

22-годишният лидер на лек автомобил БМВ подхваща изпреварване на „ Опел Зафира “, без да се преценява с насрещно движещия се „ Опел Астра “. БМВ-то удря и двете коли, излиза от пътното платно, удря се в железна ограда на Дома за хора с деменции и след това в дърво.

Водачът, който е от село Дянково и 20-годишната му спътничка от село Брестовене са откарани в МБАЛ-Разград, където умират.

Взети са кръвни проби от починалите и от другите двама водачи. Автомобилът „ Опел Зафира “ е ръководен от 29-годишен мъж от Разград, а опелът от 58-годишен от Дяннково. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Вчера към 16 часа пък 19-годишно момиче е починало при злополука по пътя сред кубратските села Савин и Севар. Девойката, която е от силистренското село Айдемир, е карала „ Нисан Терано “. Тя губи надзор върху джипа, който излиза от пътя и се прекатурва в дере. Водачката изпада от транспортното средство и умира на място.

По-рано от пловдивската полиция оповестиха, че към 1 часа тази нощ петима души са потърпевши, откакто лек автомобил "Форд " се е блъснал в дърво на изхода на град Сопот в посока Карлово. Зад кормилото на форда е бил 19-годишен юноша, който няма шофьорска брошура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР