Две момичета изчезнаха безследно. Това стана ясно от публикации, които

...
Две момичета изчезнаха безследно. Това стана ясно от публикации, които
Коментари Харесай

Две момичета изчезнаха от София и Варна! Семействата им са много притеснени!

Две девойки изчезнаха безследно. Това стана ясно от изявления, които се популяризират в обществените мрежи. Близките им излязоха с апели всеки, който може да им даде някаква информация за девойките, да помогне.

Мистерията се заплита, тъй като девойките изчезват в понеделник, само че действително става въпрос за два обособени случая - единият е от София, а другият от Варна.

Във Варна е изчезнала красивата Мария. Нейна близка сигнализира за неналичието, ето какво написа в обществените мрежи:

" Издирва се! Моля, в случай че някой се свърже с нея, или я видите ми пишете. Казва се Мария, “ написа в апела си за помощ Ани Димитрова.

В понеделник е изчезнала и 18-годишната Вики от София.

Семейството й е много обезпокоеното, тъй като детето има здравословни проблеми. Ето какво написа нейна близка във Фейсбук:

" Обръщам се с молба към вас да открием това дете. Полицията също е известена! Вики е на 18 години с диагноза " Хипер дейна с недостиг на внимание и лека умствена назадничавост ". Вчера на обяд е избягала от баба си и последно е забелязана в 14:00 ч в София пред Макдоналдс в кв. Люлин (спирка Орион). Момичето няма нито телефон, нито пари в себе си... Моля Ви да споделяте за нейното изгубване, Вики да бъде открита по-бързо, защото положението, в което се намира, е опасност за нейното здраве и живот! ", излиза наяве от обява в обществените мрежи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР