Две млади рускини останаха без дрехи, за да спечелят разкрасителна

...
Две млади рускини останаха без дрехи, за да спечелят разкрасителна
Коментари Харесай

Содом и Гомор: Разкрепостени купонджийки се съблякоха голи в нощен клуб

Две млади рускини останаха без облекла, с цел да завоюват разкрасителна процедура. Момичетата от Каменск-Шахтински се присъединили в конкурс на локален нощен клуб, който подарявал на победителката безвъзмездна интервенция за увеличаване на устните.

Горещи фрагменти от конкуренцията, провела се точно на женския празник 8 март, се появиха в мрежата. На тях се виждат две дами, които захвърлят облекла и задръжки в името на примамливата премия. Едната от тях е по-смела и без срам смъква всичко от себе си, оставайки както майка я е родила. Конкурентката й е малко по-скромна и се разделя единствено с блузката и сутиена си.

За да се провиснал още повече, заведението осигурило за всички представителки на нежния пол безвъзмездни коктейли. Победителката в състезанието си тръгнала с обещаната намеса за увеличаване на устните, а подгласничката й - с абонамент за солариум.

Местни медии отбелязва, че сходни състезания не са казус в Русия, а откакто клипчета и фотоси от тях се появят в мрежата, районните органи стартират инспекции, които от време на време завършват и със затваряне на някой клуб.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР