Две масонски ложи за членове на парламента и политически журналисти

...
Две масонски ложи за членове на парламента и политически журналисти
Коментари Харесай

Две масонски ложи за членове на парламента и политически журналисти действат тайно в Уестминстър

Две масонски ложи за членове на Народното събрание и политически публицисти работят скрито в Уестминстър, оповестява вестник „ Гардиън “.

Позовавайки се на информация на публицисти, вестник „ Гардиън “ оповестява, че в постройката на английския парламент скрито работят две масонски ложи. Едната, наречена „ New Welcome Lodge “, събира депутати от Камарата на общините, благородници от Камарата на лордовете и личен състав на Народното събрание. В другата, известна като „ Gallery Lodge “, членуват представители на политическата преса. Съобщава се и за трета масонска ложа „ Alfred Robbins Lodge “, която сплотява публицисти. Самоличността на членовете в тези три ложи обаче не е известна отвън света на масонството. Всичко е толкоз потайно, че в „ Gallery Lodge “ да вземем за пример единствено няколко от политическите публицисти са чували, че такава ложа съществува, показва „ Гардиън “.

Вестникът цитира член на „ New Welcome Lodge “, че неговата ложа даже държи на отдалеченост „ Gallery Lodge “, тъй като, въпреки и нейните членове да принадлежат към братството, те въпреки всичко са публицисти.

Дейвид Стейпълс, който е отпред на „ Обединената велика ложа на Англия “ е представен да споделя, че няма несъгласие сред практикуването на публицистика и участието в масонска ложа. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР