Две компании от Пловдив и областта ще се дигитализират безплатно.

...
Две компании от Пловдив и областта ще се дигитализират безплатно.
Коментари Харесай

Две пловдивски компании ще се дигитализират безплатно

Две компании от Пловдив и региона ще се цифровизират гратис. „ Куминяно Фрут “ ООД, профилирана в преработката на плодови артикули, и „ Обединена млечна компания “ ЕАД станаха спечелили в първия конкурс за цифрова промяна на българската промишленост „ Стартирай 4.0 “. Те завоюваха безвъзмездни лицензи за три цифрови приложения на " Шнайдер Електрик ", уредник на състезанието.

Над 30 предприятия взеха присъединяване в самодейността „ Стартирай 4.0 “. Тя беше отворена за предприятията, които създават артикули за извънредно ползване в България, както български, по този начин и представителства на интернационалните компании. Двамата спечелили „ Куминяно Фрут “ и „ Обединена млечна компания “ ще получат архитектура, която включва приложенията Machine Advisor, Augmented Operator Advisor и Machine SCADA Expert на " Шнайдер Електрик ", които ще опростят работните процеси, ще дадат скъпи данни за машините, с които се оперира в производството, и ще подобрят цялостния метод на работа. „ Дзобеле България “ ЕООД получи премията на Коника Минолта - смарт видеорешението Mobotix. И трите отличени компании, които оперират в България, са с непознати капитали.

„ Щастливи сме, че като уредник на състезанието „ Стартирай 4.0 “ поставихме началото на съответни дейности за цифровата промяна в българската промишленост “, разяснява инж. Мария Топчийска, изпълнителен шеф на умната фабрика на " Шнайдер Електрик " в Пловдив. Тя посочи, че дигитализaцията става допустима, когато преди нея всички процеси са ясни, структурирани и опростени или са разрушени на обособени интервенции.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР