Две години след раждането на малката Катерина, второто дете на

...
Две години след раждането на малката Катерина, второто дете на
Коментари Харесай

Щастливец! Съдбата благослови Сашо Кадиев!

Две години след раждането на дребната Катерина, второто дете на Сашо Кадиев и Таня е на път, сподели фотография на майката и бащата от сантименталната им почивка, написа woman.bg. Синът на Катето Евро води за последно този сезон предаването „ Преди обед” в петък. Веднага по-късно той завел половинката си в чужбина, а грижите за първото им дете Катерина е поела майка му. Новината за бременността на Таня се чу още след присъединяване на красивата половинка на артиста и тв водещ в предаването „ Черешката на тортата “, където се видя коремчето й.

С днешната фотография, която сподели Катерина Евро на стената си във Facebook, към този момент не остава и капка подозрение, че снаха й скоро ще стане майка за повторно. След раждането Танчето върна съвършените си форми и няма друго опрощение за коремчето й, с изключение на в него да пораства бебе №2! В поста под фотографията Катето Евро пожелава радостна почивка на младите и дава обещание да гледа отговорно дребната им щерка, както и да се грижи за дома и градината.

Актьорът и половинката му към момента не са обявили публично новината, евентуално от поверие. Въпреки това, бъдещите родители мъчно се сдържат да не приказват по тематиката. Красавицата разкрила, че със Сашо Кадиев чакат бебе №2 през есента. Тя не съжалява, че е загърбила сполучливата си кариера на танцьорка в Англия поради любовта.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР