Две досъдебни производства са образувани за нарушения на изборния процес

...
Две досъдебни производства са образувани за нарушения на изборния процес
Коментари Харесай

Две досъдебни производства са образувани за нарушения на изборния процес във Врачанско


Две досъдебни производства са формирани за нарушавания на изборния развой и две лица са арестувани като съпричастни към такива нарушавания на територията на област Враца, оповестиха на Българска телеграфна агенция от Областна дирекция (ОД) на Министерство на вътрешните работи.

От началото на предизборната акция до момента чиновници на ОД МВР-Враца са работили по 12 подадени сигнали за нарушавания на изборното законодателство. Освен формираните досъдебни производства, са издадени 27 предупредителни протоколи  по член 65, алинея 2 от Закона за Министерство на вътрешните работи, прецизираха от регионалната дирекция. Работата и резултатите  по всички сигнали са съгласувани  със съответните прокуратури  в област Враца.

Превантивните профилирани полицейски интервенции на територията на региона не престават. Вчера такава интервенция е извършена на в община Бяла Слатина. Проверени са 20 автомобила и 25 лица. Съставени са 8 фиша по Закона за придвижване по пътищата. Операция по надзор на автомобилното придвижване е имало и в община Козлодуй.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР