Две деца са загинали при взрив и последвал пожар във

...
Две деца са загинали при взрив и последвал пожар във
Коментари Харесай

Неописуема трагедия във Варна: Две деца загинаха след взрив във Владиславово

 Две деца са починали при гърмеж и последвал пожар във Варна. Това оповестиха от пресцентъра на ГД " Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, предава  " Фокус ". Сигналът за случая е подаден нощес в 22.19 часа в ОЦ към РДПБЗН – Варна. Съобщено е за задимена стълбищна клетка на жилищен вход в гр. Варна, ж.к. " Владислав Варненчик ", бл.406, вх.7.

На мястото на произшествието са изпратени 4 противопожарни автомобила с 15 пожарникари от РДПБЗН - Варна. При идването на екипите от Трета РСПБЗН - Варна се открива, че гори целият апартамент №50 на първият етаж, като пламъците излизат от отворената входна врата на жилището и терасата.

Има мощно задимяване на стълбищната клетка и е получена информация, че има две деца в една от стаите на горящият апартамент. При пожара са починали момиче на 4 година и момче на 1 година Пострадала е жена на 77 година (вдишала дим) настанена е в Клиниката по токсикология на военна болница без заплаха за живота.

Унищожен е целият апартамент - дом. имущество, мебели – 7бр., дограма – 4бр., техника – 3бр. и опушени стени – 250 кв.м. Спасени са прилежащи жилища – 3бр., евакуирани са 36 индивида живеещи в жилищният вход.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР