Две деца са с наранявания, след като скачали от тетраподи

...
Две деца са с наранявания, след като скачали от тетраподи
Коментари Харесай

Две деца са с наранявания, след като скачали от тетраподи в бурното море в Бургас

Две деца са с пострадвания, откакто скачали от тетраподи в  бурното море в Бургас. Инцидентът става в ранния следобяд в региона на Морската гара.

Група от шест деца на възраст от 8-14 години се катерили по тетраподите на пристанището, а две от тях решили да скочат в морето, само че мощните талази ги блъснали в камъните.

Снимка: bTV

Двамата братя на възраст 8 и 14 години са откарани с кола за спешна помощ в бургаската болница, с пострадвания по краката от ударите на вълните. Изписани са за домашно лекуване, прецизираха от болничното заведение.

По думите на очевидец от бреговата защита в лодката е имало над 30 души

Днес морето е извънредно бурно, а флагът е червен. Мястото, където са скачали децата, е отвън охраняемата зона на Централния плаж.

Снимка: bTV

" Скачайки от камъните, децата са попаднали в мъртвото течение. Бяха уплашени от пострадванията, само че съумяха да излязат сами от морето. Къпането е неразрешено, само че това се случва в неохраняемата част, която ние не можем да покрием, тъй като на целия плаж сме единствено двама спасители ", сподели за bTV Жельо Костадинов - старши избавител на Централния плаж.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР