Две бяха мечтите ми, когато бях дете. Едната - да

...
Две бяха мечтите ми, когато бях дете. Едната - да
Коментари Харесай

След Миро: И Орлин Павлов се записа за туристическа обиколка на Луната

" Две бяха фантазиите ми, когато бях дете. Едната - да стана боклукчия поради забавните камиони, и другата - да бъда космонавт! ". Това споделя пред " България Днес " чаровният артист Орлин Павлов във връзка кандидатурата си за туристическа обиколка до Луната, разбра HotArena .

Не на смешка Орлин показа концепцията си в обществените мрежи. Той в действителност е подготвен да се впусне в неповторимото прекарване. Това ще е сбъдната фантазия за него. Подобно на всяко малко момче, пътуването в Космоса е било идеал и за дребния Орлин едно време. Проектът, по който Павлов кандидатства, се назовава " Драга Луна " и е част от концепцията на Илън Мъск за туристическа обиколка на Луната и завръщане на Земята. Японският милиардер Юсаку Маедзава изкупува всички осем пасажерски места на совалката на Мъск и афишира конкурс за безплатния билет, в който се включва Орлин Павлов.

" Не знам, в случай че стане и ме изберат, дали няма да се разколебая, само че сега съм подготвен да потегли " - споделя обичаният на публиката артист и артист. Орлин бе част от родните реализатори, които единствено преди дни се срещнаха с премиера Борисов, с цел да обсъдят ограничения за подкрепяне на самостоятелните артисти и музиканти, които последните месеци на пандемията останаха без работа и сигурни приходи. Те получиха заричане да бъдат отпуснати по пет минимални работни заплати за към 1000 създатели.

" Секторът е доста благополучен, че успяхме да се обединим в интерес на всички, които извънредно се нуждаят от тези средства. Тепърва би трябвало да се гласоподава, да се дефинират и критерии за кандидатстване, само че стискаме палци да успеем. Това е единствено една дребна крачка към това да сме потребни един на различен " - споделя още пред вестника Орлин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР