Двата филма на Гай Ричи за Шерлок Холмс попадат в

...
Двата филма на Гай Ричи за Шерлок Холмс попадат в
Коментари Харесай

Кой ще бъде злодеят в Шерлок Холмс 3

Двата кино лентата на Гай Ричи за Шерлок Холмс попадат в графата - горещо предлагаме. Вторият -, излезе през 2011 година и от този момент се приказва, че ще има и трети, само че всичко остава единствено на приказки.
 Робърт Дауни Джуниър, лекар Дулитъл, Dolittle и първи филмов откъс на кино лентата
Робърт Дауни Джуниър приказва с животни

Ново предизвикателство пред артиста

Нещата обаче към този момент са съществени, тъй като има режисьор, който за жалост не е Ричи, а Декстър Флечър ( " Рокетмен " ). Снимките пък се чака да стартират при започване на 2020 година

Според We Got This Covered, третият филм ще води Шерлок (Робърт Дауни Джуниър) и лекар Уотсън (Джуд Лоу) към Дивия запад. Злодеят, против който двамата ще би трябвало да се изправят, пък се споделя Корнелиус Гест и е със статута на сенатор.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от #FanAccount (@marvel.dc_place) на Юни 20, 2016 в 4:43 PDT

Той е състоятелен човек, само че има проекти да стане още по богат, които, естествено, нарушават законовите и морални правила. Източниците на уеб страницата прецизират, че това може да не е същинското му име, а все още просто псевдоним.
 Супермен, Black Adam, Дуейн Джонсън и ще забележим супергероите един против различен
Ще се изправи ли Скалата против Супермен

Ако това се случи, ще бъде епично

Премиерата на " Шерлок Холмс 3 " е планувана за 21 декември 2021 година само че е допустимо да бъде изменена, тъй като предходната седмица стана ясно, че Black Adam на Дуейн Джонсън също ще излезе тогава.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР