Дванадесет коня ще бъдат продадени на търг този месец, а

...
Дванадесет коня ще бъдат продадени на търг този месец, а
Коментари Харесай

Чарлз III разпродава състезателните коне на Елизабет II

Дванадесет коня ще бъдат продадени на търг този месец, а по-късно ще бъдат продадени и останалите.

Крал Чарлз III към момента не е коронясан, само че наподобява, че е почнал да ръководи наследството си. Този месец той ще продаде 12 от конете от кралските конюшни.

Елизабет II обичаше конните надбягвания и се занимаваше съществено с развъждането на коне - пристрастеност, която синът ѝ наподобява не е наследил.

Източник, непосредствен до кралския конезавод Royal Sandringham в Норфолк, съобщи, че се приказва за " преустановяване " на развъдната активност в продължение на три години, до момента в който тя престане да бъде комерсиална. Източникът прибавя:

" Кралската конна база може да се трансформира в музей след три години. Това би било същински срам. "
В кралските конюшни в Сандрингам понастоящем се отглеждат 60 спортни коня и 38 кобили за разплод.

30-те жребчета, които се чакат през новата година, ще бъдат продадени на висока цена като последните, отгледани от кралицата. Източник от надбягванията съобщи, че има необикновен интерес към продажбата на кралските спортни коне в ОАЕ и Саудитска Арабия.

 Чарлз III разпродава спортните коне на Елизабет II

Източникът също по този начин съобщи, че макар че Чарлз продава конете на кралицата, връзката сред кралското семейство и спортната промишленост ще продължи.

" Той желае да продължи традицията и връзката с Royal Ascot, само че не в същия мащаб като Нейно Величество, тъй като тя имаше същинска пристрастеност ", споделя вътрешният източник.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР