Дванадесет души се удавиха, опитвайки се да стигнат до помощите,

...
Дванадесет души се удавиха, опитвайки се да стигнат до помощите,
Коментари Харесай

12 души се удавиха заради доставка на помощи в Газа

Дванадесет души се удавиха, пробвайки се да стигнат до помощите, доставени със аероплан край плаж в Газа, оповестиха палестинските здравни управляващи на фона на възходящите опасения от апетит близо шест месеца след началото на военната акция на Израел.

Видеозаписът от хвърлянето на помощите от самолета в понеделник показва тълпи от хора, които тичат към плажа в Бейт Лахия в северната част на Газа, до момента в който сандъци с парашути се спускат надолу, по-късно хора, намиращи се надълбоко във водата и тела, които биват изтегляни на пясъка.
Прочетете още
Във Вашингтон Пентагонът съобщи, че три от 18-те пакета с помощи, хвърлени по въздуха в Газа в понеделник, са имали неизправности с парашутите и са паднали във водата, само че не може да удостовери дали някой е умрял, пробвайки се да доближи до помощта.

Това беше последният от поредицата произшествия, свързани със смъртни случаи по време на доставките на помощи в пренаселената палестинска територия, където някои хора се хранят с бурени, с цел да ядат, и пекат едвам кадърен за консумация самун от животинска храна.

На парче хартия, извлечено от въздушния десант в понеделник, на арабски език е написано върху американското знаме, че помощта е от Съединени американски щати.

На видеото се виждаше по какъв начин на плажа се изтегля явно безжизненото тяло на млад мъж, очите са отворени, само че не помръдват, а различен мъж се пробва да го съживи с компресии на гръдния панер, до момента в който някой споделя: " Всичко свърши. "

" Той плуваше, с цел да вземе храна за децата си, и беше страдалчески погубен ", сподели мъж, изравен на плажа, който не назова името си.

" Трябва да доставят помощ през сухопътните преходи. Защо вършат това с нас? ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР