Двамата задържани във връзка с полетите на дронове, станали причина

...
Двамата задържани във връзка с полетите на дронове, станали причина
Коментари Харесай

Освободиха двамата задържани за хаоса с дроновете на летище Гетуик

Двамата арестувани по отношение на полетите на дронове, станали причина лондонското летище Гетуик да бъде затворено, са пуснати на независимост без обвинявания, заяви през днешния ден полицията в графство Съсекс, представена от международните организации.

" И двамата оказаха цялостно подпомагане на нашите следствени дейности и изпитвам удовлетворение, че те към този момент не са обвинени за случаите с дронове на Гетуик ", сподели полицейски представител, представен от Българска телеграфна агенция.

47-годишен мъж и 54-годишна жена бяха задържани в петък вечерта в Кроли (населено място на към 8 км от летището) по съмнение в " престъпно потребление на дронове ".

Полицейският представител сподели, че следствието на полицията продължава, и изиска от обществеността да даде всякаква информация, която би могла да докара до арестуването на виновните.

Засичания на дронове на Гетуик предизвикаха ненадейно прекъсване на работата на второто по величина английско летище в навечерието на коледните празници. Това наложи към 1000 полета да бъдат анулирани или пренасочени.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР