Двамата юнаци явно са решили да покажат на големия свят

...
Двамата юнаци явно са решили да покажат на големия свят
Коментари Харесай

Втората сватба на Джей Ло и Бен Афлек като от приказките

Двамата юнаци очевидно са решили да покажат на огромния свят какъв брой се обичат. И напълно по царски, считат да го потвърдят посредством блестящи церемонии. Така на Джей Ло и новия ѝ мъж Бен Афлек не им стигна изненадващата им женитба в Лас Вегас, а трябваше и да се венчаят още един път. Този път тържеството се състоя в Джорджия, освен това в къщата на младоженеца, която се намира в Райсборо. За похлупак всичките деца на артиста и певицата участваха на обилната гала и сигурно се заредиха с приказни страсти, които да описват на личните си деца.

Булката, от своя страна, сподели необикновено обилна рокля на Ralph Lauren. Както се вижда от фрагментите, воалът ѝ е повече от магически и на процедура може да го играе пътека, по която всеки да премине. Самата венчавка бе водена от Джей Шети, един от модерните духовни водачи на нашето време.

Освен информацията, показана досега, се разбра, че въодушевените пресни младоженци са в разгара и на тридневно купонясване. Партито ознаменува многогодишните им съзнателни и несъзнателни драпания да се окажат дружно. Ще има ли други непредвидени ходове от Джей Ло и Бен Афлек, занапред ще става общоизвестно.

Младоженците не се стесняват, когато би трябвало да вършат сватби

Снимки: Инстаграм

Източник: woman.bg













 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР