Двамата волейболисти от националния тим на България при мъжете Георги

...
Двамата волейболисти от националния тим на България при мъжете Георги
Коментари Харесай

Георги Сеганов и Владислав Иванов: Имаме мотивация и искаме да запишем победи в София

Двамата волейболисти от националния отбор на България при мъжете Георги Сеганов и Владислав Иванов са оптимисти за бъдещето на тима. " Трикольорите " към момента нямат записана победа от началото на Лигата на нациите.

През актуалната седмица " лъвовете " посрещат в " Арена Армеец " в София Иран, Съединени американски щати, Бразилия и Австралия във втората част от шампионата. Домакинството носи нови очаквания за двамата волейболисти и селекционера Николай Желязков.

" Надявам се да играем все по-добре. Да реализираме победи на родна земя, с поддръжката на нашите почитатели. В началото, несъмнено, ще има напрежение, само че поддръжката на публиката ще е плюс за нас. Имаме за цел две победи в първите два мача, в случай че можем да го реализираме ", сподели капитанът на отбора Георги Сеганов.

Волейболистът не скри, че нашият отбор няма да бъде любимец в срещите с Бразилия и Съединени американски щати. Въпреки това той се надява на сполучливо показване против водачите.

Владислав Иванов, който се причисли към състава на България за дуелите в София, показа мнението, че отборът е стимулиран за триумфи пред родните почитатели.

" Чака ни тежък шампионат. Има мотивация, всеки желае да побеждава и съм сигурен, че това ще се случи още в София ", сподели либерото на националния отбор.

Владислав Иванов е работил в националния отбор дружно с Николай Желязков, когато той беше асистент на Силвано Пранди.

" Знам, че тези волейболисти са извънредно надарени и дават всичко от себе си все ден. Този труд ще се отплати. Нормално е да позволяват неточности. Ще се опитам да им оказа помощ да станат по-добри ", има вяра Иванов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР