Двамата тийнейджъри убийци на Бриана Гей не успяха да покажат

...
Двамата тийнейджъри убийци на Бриана Гей не успяха да покажат
Коментари Харесай

Тийнейджъри убийци не показаха „признаци на невинност“, докато семейството на Скарлет Дженкинсън наруши мълчанието

Двамата младежи убийци на Бриана Гей не съумяха да покажат своята непорочност три пъти по време на полицейските разпити, съгласно специалист по езика на тялото.

Скарлет Дженкинсън и Еди Ратклиф, и двамата на 16 години, бяха разпознати в петък за първи път, откакто бяха наречени Момиче X и Момче Y в медиите, тъй като към момента са малолетни в очите на закона. През декември обаче те бяха приети за отговорни за убийството на транс тийнейджърката Бриана Гей и председателстващият арбитър реши, че има мощен публичен интерес за унищожаване на рестриктивните мерки. При произнасянето на присъдата тя показа имената им.

На 2 февруари и двамата убийци бяха наказани общо на 42 години. На Дженкинсън е казано, че би трябвало да служи най-малко 22 години, а Ратклиф ще служи най-малко 20 години. Същия ден фамилията на Дженкинсън пусна първото си обществено изказване, като се съгласи с решението да бъде посочена килърката на младеж и сподели какъв брой „ в действителност съжалява “ за нейното презряно закононарушение.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР