Двамата най-скъпи свободни агенти в историята на американския професионален спорт

...
Двамата най-скъпи свободни агенти в историята на американския професионален спорт
Коментари Харесай

Един срещу друг: Мачадо с голям шлем, Харпър – 0 от 4

Двамата най-скъпи свободни сътрудници в историята на американския професионален спорт – бейзболистите Мани Мачадо и Брайс Харпър, за първи път се изправиха в пряк мач един против различен, откогато през зимната пауза в МЛБ подписаха поредни рекордни покупко-продажби. На 21 февруари Мачадо подписа 10-годишен контракт за $300 млн. със Сан Диего Падрес, а на 1 март Харпър парафира 13-годишен договор с Филаделфия Филис за $330 млн.

Тази нощ " отчетата " и " филитата " се срещнаха в откриващ мач от тройна серия сред двата отбора на ст. " Петко Парк " в Сан Диего и домакините се постановиха с 8:2, а Мани Мачадо се трансформира в основен воин. 26-годишният шортстоп удари огромен шлем при 2 аута в 6-ия ининг и записа 10-ия си хоумрън за 2019 година



По подигравка на ориста при изстрела на Мачадо против риливъра Джей Ди Хамър топката прелетя тъкмо над главата на Брайс Харпър и напусна стадиона през оградата в десния аутфилд, без суперзвездата да може да направи каквото и да било. С влезлите 4 точки резултатът набъбна до 8:1 и предреши крайния излаз.

Същевременно самият Харпър не съумя да помогне по никакъв метод на отбора си и в нахлуване. Батиращият под №3 слъгър приключи 0 от 4 със страйкаут и междинният му коефициент от началото на сезона спадна до.243.



Филаделфия поведе в 4-тия ининг с RBI-сингъл на Джей Ти Реалмуто против Ерик Лауър (W 5-4), само че това бе единствената неправилност, която стартерът на Сан Диего позволи за 6 ининга на възвишението. Падрес изравни в 5-ия с хоумрън на Франмил Рейес против Аарън Нола (L 6-1), а в 6-ия вкара общо 7 точки, като преди Мачадо с RBI се окичиха Йън Кинслър и пинч-хитърът Джош Нейлър (2). Реалмуто оформи крайния резултат с хоумрън за Филис в 7-ия.

Най-стряскащата вест за Фили пристигна още в 1-вия ининг, когато стана ясно, че откриващият остроумен Андрю Маккъчън би трябвало да бъде заменен наложително. Централният аутфилдер по този начин и не влезе в отбрана, откакто в нахлуване беше заловен в ръндаун сред първа и втора база и в опит да избегне аута стъпи изкривено и усука лявото си коляно. Предстои обзор с ядрено-магнитен резонанс, с цел да бъде открито какъв брой съществено контузен е 32-годишният някогашен MVP в Националната лига.



Сан Диего Падрес - Филаделфия Филис 8:2
ст. " Петко Парк "
1 2
3
4
5
6
7
8
9
R
H
E
ФИЛАДЕЛФИЯ
0
0
0
1
0
0
1
0
0
2
6
0
САН ДИЕГО
0
0
0
0
1
7
0
0
Х
8
9
0

ОСТАНАЛИТЕ РЕЗУЛТАТИ В МЛБ ОТ 3 ЮНИ:

Американска лига

Сиатъл Маринърс - Хюстън Астрос 2:4

Национална лига

Аризона Дайъмъндбекс - Лос Анджелис Доджърс 1:3

Интерлига

Чикаго Къбс - Лос Анджелис Ейнджълс 8:1

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР