Двамата бяха заедно и се обичаха лудо няколко години, но

...
Двамата бяха заедно и се обичаха лудо няколко години, но
Коментари Харесай

ДРАМА: Тарашманова се срина и разплака след обяснението на Виктор Стоянов!

Двамата бяха дружно и се обичаха бясно няколко години, само че очевидно това не е било задоволително. Виктор Стоянов и Мария Тарашманова в последна сметка се разделиха и всеки пое по пътя си, като решението за тази разлъка е било нейно. Това пролича от думите на Виктор, който на няколко пъти и обществено призна, че Мария е дамата, която е обичал и продължава да обича.

Той обаче показа, че е правил доста неточности, които тя е прощавала и прощавала... до момента в който в един миг просто е затворила вратата след себе си. Наскоро, преди да влезе в Денсинг старс, Виктор разгласява видео с благи мемоари от връзката си с Тарашманова и пред цяла България й се изясни в обич.

Думите на Стоянов в действителност бяха мощно трогателни и признаваме, че не сме го очаквали от него. Явно любовта му в действителност е огромна, само че... Преди ден Мария Тарашманова реши да отговори на някогашния си и го направи с малко клипче, в което се разплака и не скри сълзите си.

Пътешественичката просто съобщи през сълзи, че си е научила уроците и поема цялостната си отговорност за тях. " А в този момент предпочитам да бъда щастлива... ", хлипаща  очевидно смутена изясни Тарашманова.

Уроците, за които приказва тя, може би са изневерите от страна на Виктор. Мнозина споделят, че тъкмо такива са били грешките, за които приказва и на които Мария се е преситила да прости.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Мария Тарашманова Виктор Стоянов пътешественичка Виктор Стоянов и Мария Тарашманова Мария Денсинг старс Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР