Двамата бяха арестувани след като в социалните мрежи се появи

...
Двамата бяха арестувани след като в социалните мрежи се появи
Коментари Харесай

Тарикати, ама не съвсем. Взимат книжките на мъжете, които караха джип по паметника на Съединението

Двамата бяха задържани откакто в обществените мрежи се появи клип, който провокира вълна от отвращение. На фрагментите се вижда, че вандалската демонстрация е осъществена в среднощните часове, когато колата се качва горе, там ги чака различен джип с младежи.

 

Пред проверяващите те обяснили - съжаляват за случилото се, създали го, тъй като желали да снимат музикален клип. Рапърът Никола Дринков и негов другар са мъжете, които се качиха с джипове на паметника на Съединението в Пловдив. На излизане от ареста рапърът Никола Дринков, неговият другар и юристът им показаха своя защитна теза, че по-скоро са желали да популяризират паметника, тъй като имат огромна публика.

 

Изършителите показаха, че не виждат нищо неправилно в своите дейности, тъй като по думите им постъпката им е безобедна. Те мислят, че даже не са нанесли материални вреди, защото съгласно тях  " нищо не е изронено, не е имало голи хора, оръжия “.

 

Адвокатът Пламен Бонев посочи, че те не са нарушавали публичния ред, тъй като звезди по целия свят се снимат на монументи, културни забележителности и това в последна сметка е реклама за града.

 

Както се споделя " неприятна реклама няма ", само че неприятен образец има. Тъжното е, че тези момчета имат почитатели и публика от подрастващи. Примерът, който им дават е, че посредством изопачаване на истината могат да се измъкнат от явно нарушаване на закона. Тарикати, но не напълно. Част от положителното образование изисква човек да понесе персоналната си отговорност за совите дейности. Дали ще го създадат тези момчета, е съвсев обособен въпрос.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР