Двамата били работници към фирма, нямало опасност за живота на

...
Двамата били работници към фирма, нямало опасност за живота на
Коментари Харесай

Касапница В Свети Влас! Пиян Преряза Гърлото На Жена Със Счупена Бутилка!

Двамата били служащи към компания, нямало заплаха за живота на потърпевшата. Местните поданици от Св. Влас са потресени от новината. Тази заран това е най-дискутираната тематика пред супермаркета на ул. „ Цар Симеон I ” в самия център на града, прочут с реда, чистотата и дисциплината, представляващ лицето на сигурността на община Несебър. Жител описа какво тъкмо се е случило наоколо до магазина – пред самото казино в страни, което нощес е било затворено.

Преди това циганка и турчин, имащи любовни връзки и живеещи неотдавна на квартира в градчето, се напили. Алкохолът в квартирата им обаче приключил и двамата решили да си купят нова бутилка от работещия супермаркет. Още по пътя към магазина те се псували, крещяли си и вдигали звук. Скандалът им обаче достигнал връхната си точка след излизането с покупката, защото не се разбрали кой е дал повече пари за ракията.

Тогава турчинът строшил бутилката и решил да реже гърлото на обичаната си. Тя крещяла неистово. Нямала съществени пострадвания, макар пролятата кръв. Жената е на 35 години и е родом от село, близо до град Добрич, от ромски генезис е. Недоволният пийнал Ромео е с турски генезис, на 43 години и е от с. Тулово, област Стара Загора. В трезво положение двамата работели като наемници по градежи. Странно е, само че в Св. Влас сходни кавги са относително чести на глава от популацията, те постоянно са провокирани от преселници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР