Двамата актьори не обръщат внимание, че батерията на електрическата им

...
Двамата актьори не обръщат внимание, че батерията на електрическата им
Коментари Харесай

Алекс и Ненчо нощуват на магистралата

Двамата артисти не обръщат внимание, че батерията на електрическата им кола се изтощава, мръзнат и гладуват на пътя

„ Ще стана фолкпевица! Защото ще заедно съм с защита и водач . И като закъсам на автомагистрала „ Тракия “, защитата и водачът ще ме носят на ръце до бензиностанцията, с цел да хапвам! “ Това възкликна в нервност малко преди среднощ в понеделник актрисата Алекс Сърчаджиева, която закъса с колата на сътрудника й Ненчо Илчев.

„ Ние с Ненчо сме на автомагистралата и махаме като малоумни с едни фенерчета, обаче никой не ни стопира. Надяваме се да пристигна пътна помощ и не знаем даже на кой километър се намираме “, показа дълго, късно и мрачно видео в мрежата актрисата Александра Сърчаджиева с " непосредствено включване “ от автомагистрала „ Тракия. Двамата с сътрудника и Илчев закъсват на пътя, до момента в който се връщат от присъединяване в Пловдив за лайфа „ Догодина по същото време ". Още на отиване електрическата кола на Ненчо посочва " Заредете батерията на акумулатора “, само че артистите не обръщат доста внимание на сигнала, а Илиев е сигурен, че всичко е наред и няма за какво да се тормозят.

„ Ненчо счита, че можем да се приберем тази вечер назад и аз му имам цялостно доверие. С него всичко е допустимо! Затова светват всевъзможни лампи, до момента в който той си пие кафето “ - написа актрисата на отиване към представлението. Бурният смях, смешки и закачки на отиване на връщане се трансформират в лека нервност, откакто батерията на колата се изтощава дефинитивно и возилото стопира.

Така двамата артисти се озовават на „ майната си “ нейде на автомагистралата.

„ На нощен пикник май не съм била. Добре че Ненчо имаше яке, че с тая рокля се одървих! Иначе - върви с рокля, бъди жена! Айде взЕми в този момент тая автомагистрала с роклята! Боже, да се надяваме, че няма някой задремал водач да ни изтреска и отнесе! Никой няма да ни спре, ясно е. Колко е прелестно вечер на автомагистралата в нищото - ебати купона! Няма ли сигнал за СОС? “, тръшкат се попадналите в неволя артисти, които с изключение на от мраз умират и от апетит. В последна сметка пътна помощ се появява и избавя Сашка и Ненчо, които се прибират по нощите у дома , написа България Днес.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР