Двама украинци са извършили кражба на голяма сума пари от

...
Двама украинци са извършили кражба на голяма сума пари от
Коментари Харесай

Двама украинци откраднаха около 100 хил. лв. от частен имот в Бургас

Двама украинци са направили кражба на огромна сума пари от частен парцел в Бургаско откриха органите на реда , оповестиха на брифинг от полицията.

По случая са арестувани двама украински жители като единият от тях е със статут на емигрант

От прокуратурата в Бургас вършат следствие за осъществената кражба от украинците в огромни размери.

Кражбата е осъществена от частен парцел и откраднатите движимости е към 100 000 лв..   Откраднати са разнообразни валути и златни нактии.

За този тип закононарушение се плануват от 3 до 15 години затвор. Може да бъде отнето и половината от имуществото на причинителите на действието.

" Единият от причинителите е в България със фамилията си от юли месец и живеее в град Бургас със статут на краткотрайна протекция. Вторият е тук също от юли месец и живее на територията на град Несебър. Придвижват се с два автомобила в украинска регистрация. Единият от тях има няколко излизания в посока Румъния ", допълниха от полицията.

По думите на органите на реда излиза наяве, че двамата са осъждани и престъпно проявени на територията на Украйна за голям брой закононарушения. Част от тях са за обири, увреждане на имущество в огромни размери и противодействие против органите на властта.

Те са употребили ръкавици и всички нужни ограничения, с цел да не оставят следи.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР