Двама столичани са били задържани по време на спецакция срещу

...
Двама столичани са били задържани по време на спецакция срещу
Коментари Харесай

Спецакция в Кокаляне и в София: Задържани са двама заради наркотици

Двама столичани са били арестувани по време на спецакция против наркоразпространението, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Операцията е била осъществена на 5 октомври на територията на столицата и в с. Кокаляне от чиновници на Групово дело „ Национална полиция “. По време на нея са били конфискувани разнообразни високорискови наркотични субстанции.

В резултат на извършените дейности с постановления на наблюдаващия прокурор през вчерашния ден като обвинени са привлечени 24-годишен и 22-годишен . На първия е било повдигнато обвиняване за разпространяване на опиати и за държане за разпространяване на над 30 кг коноп /марихуана/ . Вторият е упрекнат за държане на над 100 грама коноп /марихуана/ за разпространяване.

Образуваното при необходимост досъдебно произвеждане е под надзора и управление на Софийската градска прокуратура /СГП/. Двамата мъже са били арестувани за период до 72 часа . Предстои държавното обвиняване да внесе в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинените.

Разследването по случая продължава.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР