Двама служители на Националната служба за охрана са с травми,

...
Двама служители на Националната служба за охрана са с травми,
Коментари Харесай

Двама служители на НСО, част от кортежа на президента, са пострадали при катастрофа

Двама чиновници на Националната работа за защита са с контузии, откакто са ударени от тежкотоварен автомобил, навлязъл в насрещното платно. Инцидентът се е случил към 10.00 часа през днешния ден при влизане в гр. Пловдив.

Автомобилът е бил от част от кортежа, пренасящ президента Румен радев към Пловдив.

Служителите са контактни, откарани са за обзор в лечебно заведение. Мястото на произшествието е обезпечено от екипи на „ Пътна полиция “. Няма други потърпевши. Нанесени са вреди на служебния автомобил на НСО, който не е превозвал охранявано лице.

" Автомобилът на НСО, който се движеше пред мен, претърпя пътнотранспортно произшествие - изскочи камион, насреща предприе изпреварване и автомобилът просто катастрофира в него ", сподели президентът, представен от Българска телеграфна агенция.

" Пострада лекарят на моя екип, който взех незабавно в моята кола и беше отведен в болница в Пловдив. Има фрактура на лакътна става. Още едно момче от екипа получи пострадване по главата, само че не е тежко ", добави той.

Румен Радев сподели, че би трябвало да се внимава и означи, че пътната конюнктура е комплицирана и е имало дъжд. По думите му Пловдив е промишлен град, придвижването по автомагистралата е засилено и би трябвало да се реши казусът с обходните пътища на града.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР