Двама са ранени след нападение със сгъваем нож пред дискотека

...
Двама са ранени след нападение със сгъваем нож пред дискотека
Коментари Харесай

Двама наръгани с нож пред дискотека в Кюстендил

Двама са ранени след нахлуване със сгъваем нож пред дискотека в Кюстендил, а причинителят е арестуван. Той е на 37 години и по данни на полицията преди да нападна е имало спор сред него и потърпевшите, заяви Нова ТВ. Нападението е станало в нощта против неделя. Състоянието на единия от потърпевшите е съществено. Той е настанен в столична болница.

„ Бяхме тръгнали на дискотека. Малко преди да стигнем до заведението моят другар беше съборен на земята и наръган няколко пъти в белия дроб и сърцето. Опитах се да се намеся и бях последван от същата орис ”, споделя единият от пострадалите.

По думите му не е имало спор с нападателя. „ Това, което видях, е, че приятелят ми лежи в кръв на земята ”, споделя младежът.

„ Бяхме тръгнали и тримата към дискотеката и при разминаването с нападателя имаше разменена имитация „ за брадата му ”. Не е имало сборичкване. Той просто потегли към приятелите ми и стартира да ги постанова с ножа. Роберто лежеше на земята в кръв, а нападателят си потегли все едно нищо не е станало. Не е проявявана експанзия по отношение на мен ”, описа Корнелия, което е свидетел на случилото се.

Районна прокуратура-Кюстендил притегли в качеството на обвинен нападателя. Започнато е стартирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.129, ал.2 във вр. с ал.1 от Наказателен кодекс – нанесена междинна телесна щета.

Извършителят е с букви В.Ц. и с разпореждане на Районна прокуратура – Кюстендил, е арестуван за период до 72 ч.

Днес, 05.12.2023г., ще бъде импортирано искане в Районен съд – Кюстендил за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ във връзка с В.Ц. за посоченото нагоре закононарушение.

Прокуратурата евентуално ще изиска той да остане за непрекъснато в ареста.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР