Двама са кандидатите, подали документи в конкурса за контрольор на

...
Двама са кандидатите, подали документи в конкурса за контрольор на
Коментари Харесай

Двама са кандидатите за контрольор на „БУЛ БИО“

Двама са претендентите, подали документи в състезанието за инспектор на държавното сдружение „ БУЛ БИО “. Това са Николай Борисов и Петя Иванова, излиза наяве от междинните резултати, оповестени на уебстраницата на Министерството на здравеопазването.

И двамата са минали сполучливо през първите два стадия от състезанието – инспекция на документите за сходство и показване на идея за възстановяване на отчетността и запазване на имуществото на сдружението. Предстои претендентите да преминат и през третия стадий – събеседване с комисия, от който ще се дефинира контрольорът на сдружението.

Конкурсът за инспектор на белодробната „ Св. Петка Българска “ във Велинград пък завърши преди дни. От резултатите излиза наяве, че постът ще бъде ангажиран от Стефко Монев, който единствен мина сполучливо и през трите стадия на състезанието.

Кандидатите за позицията бяха трима – Диана Костова, Димитър Мерджанов и Стефко Монев. Само Монев обаче бе позволен до третия стадий на състезанието, а другите двама претенденти завършиха присъединяване си след втория.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР