Двама румънци, намиращи се в Италия и в Испания, се

...
Двама румънци, намиращи се в Италия и в Испания, се
Коментари Харесай

За двама румънци, живеещи в чужбина, има съмнения, че са заразени с коронавирус

Двама румънци, намиращи се в Италия и в Испания, се допуска, че може да са инфектирани с ковид, оповестява уеб сайтът Зиаре.

Съмненията са за 42-годишен румънец, работещ в хотел в Рим, който е бил в контакт с двама китайци, инфектирани с ковид, и за 37-годишен румънец, живеещ в Испания, който неотдавна пътувал до Китай, предава Българска телеграфна агенция.

Румънецът, работещ в Италия, е признат в болница и подложен в изолираност. Очаква се резултатите от проучванията му да станат подготвени по-късно през днешния ден.

В. " Кориере каузи сера " цитира италианския министър председател Джузепе Конте, който заяви, че има два доказани случая на инфектирани с ковид в Италия. Той посочи, че става дума за двама китайски туристи, пристигнали в Италия преди няколко дни.

Испанското издание " Дихитал " оповестява, че румънец е бил признат в болница, откакто показал характерни признаци след идването си от Китай. Испанското здравно министерство е изпратило проучванията му в Националния център по микробиология. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР