Двама пострадали има след стрелбата по автобус в Пловдив. Това

...
Двама пострадали има след стрелбата по автобус в Пловдив. Това
Коментари Харесай

Ученици стрелят от тераса в продължение на час! Уцелват дете, пострадала е и полицайка!

Двама потърпевши има след стрелбата по рейс в Пловдив. Това оповестиха преди минути на брифинг от прокуратурата и Министерство на вътрешните работи, предава кореспондент на Plovdiv24.bg .

Ето и фрапантните детайлности:

В 14,30 часа през вчерашния ден е получен сигнал от лидера на рейса, че до момента в който е бил на спирка номер 304 против улица " Юндола " 10, са били създадени изстрели, един от които е счупил предното стъкло.

Сформирана е неотложно група, която е открила причинителите на действието. Касае се за две деца - на 14 и 15 години. Едното от тях в наличието на татко си преди дни е закупило въпросния пневматичен револвер от оръжеен магазин. Хвали се на приятеля си,който отива и самичък купува същия револвер. Серийните номера демонстрират, че оръжията са били продадени едно след друго.

Стрелбата е била безредна и е траяла към един час! Пострадало е момче на 14 години, в чиято ръка са попаднали два от изстрелите от терасата на 6-ия етаж от апартамент на улица " Юндола " 12, а също и служителка на Министерство на вътрешните работи, която тогава не е била на работа и не е била с униформа - при нея сачмите са прелетели непосредствено до главата й ".

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР