Двама полицаи са ранени при опит да задържат 40-годишен мъж

...
Двама полицаи са ранени при опит да задържат 40-годишен мъж
Коментари Харесай

Екшън в Синдел: Нападнаха полицаи с камъни и дървета

Двама служители на реда са ранени при опит да задържат 40-годишен мъж и 37-годишна жена във варненското село Синдел. По случая са задържани общо 8 души, оповестиха от полицията във Варна.

Инцидентът е станал на 9-и март към 6.30 сутринта. След сигнал за осъществено закононарушение, служителите на реда трябвало да отведат мъжът и дамата в локалното полицейско ръководство. Те обаче оказали гневна опозиция.

От къщата излезли още хора, които почнали да хвърлят против служителите на реда дървета, камъни и други предмети. 18-годишният наследник на дамата, която трябвало да бъде арестувана, извадил нож и заплашвал служителите на реда. Ударил единия от тях с дърво. След създаден изстрел във въздуха, обстановката била овладяна.

Сред арестуваните общо 8 души са и 37-годишната жена и 40-годишният мъж. 18-годишният юноша съумял да избяга, само че по-късно бил арестуван.

Назначени са съдебно-медицински експертизи на двамата потърпевши служители на реда, с цел да се открият контузиите, които са получили по време на случая.

Образувано е досъдебно произвеждане под управлението Варненската районна прокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР