Двама пияни поляци се сбориха и паднаха на метри пред

...
Двама пияни поляци се сбориха и паднаха на метри пред
Коментари Харесай

Грозно зрелище: Пияни като кирки поляци се хвърлиха пред метровлак в Лондон

Двама пияни поляци се сбориха и паднаха на метри пред мотрисата в лондонското метро, само че бяха избавени по знамение от бързата реакция на близките. На видеото, снимано на платформата на станция " Грийн Парк ", наподобява като че ли единият е прегазен, само че и двамата са живи и здрави точно на католическия Великден, заяви " Дейли мейл ".

От полицията потвърдиха, че 34-годишният Богуслав Рибски и 26-годишният му приятел Пжемислав Завиша ще се явят пред съда на 19 април за изцепката си.

Двамата се боричкали на ръба на платформата, като викали и крещяли мощно, без да виждат задаващия се трен. Те рухват към релсите безусловно метри преди идващата на станцията мотриса, само че са измъкнати оттова от близките.

Очевидка, снимала инфарктната сценка, разясни, че на видеото наподобява като че ли спасителите измъкват единствено един от " борците ", само че двамата били мощно вкопчени един в различен и останали по този начин още дълго време, очевидно вцепенени от смут.

Влакът останал 15 мин. на станцията, поради случая било спряно придвижването по цялата линия " Виктория " към " Кингс Крос ". Когато се посъвзели, полските " юнаци " понечили да влязат във вагона, само че тогава били задържани от полицията.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР