Двама пешеходци станаха жертва на недобросъвестен шофьор, който карал с

...
Двама пешеходци станаха жертва на недобросъвестен шофьор, който карал с
Коментари Харесай

Трагедия в Горна Оряховица! Шофьор на 18 години подкара колата си с бясна скорост, качи се на тротоара и премаза двама души

Двама пешеходци станаха жертва на безсъвестен водач, който карал с гневна скорост по улиците на Горна Оряховица. Кървавото произшествие зародило късно нощес на ул. „ Отец Паисий “ в града, оповестява " Труд ".

Тежката злополука станала с лек автомобил „ Тойота “, ръководен от 18-годишно момче. При придвижване с несъобразена скорост, лидерът изгубил ръководство над автомобила, качил се на тротоара и връхлетял върху движещите се по него пешеходци.

В резултат на удара на място е умрял 40-годишен мъж, а малко по- късно в болничното заведение е умрял и другия потърпевш горнооряховец, който е на 20 години. Водачът на автомобила се е отървал единствено с натъртвания и охлузвания. Изпробван е за приложимост на алкохол, тестът е негативна. Взета му е кръвна проба. Возелият се до него 15-годишен пасажер е с фрактура на глезена. Причините за приозшествието са в развой на изясняване. По случая е стартирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР