Двама от опорните халфове на ЦСКА - Амос Юга и

...
Двама от опорните халфове на ЦСКА - Амос Юга и
Коментари Харесай

ЦСКА без двама титуляри срещу Рома

Двама от опорните халфове на ЦСКА - Амос Юга и Жеферсон, пропущат гостуването на Рома от Лига на конференциите. Те носят спомагателни главоболия на Стойчо Младенов по окомплектоването на състава на " алените ", написа " Тема спорт ". Бразилецът и французинът получиха разтежения в турнирната среща със Славия, като първият бе сменен наложително още в 11-ата минута, а вторият - в 49-ата. Травмите им ги вадят от игра най-малко за мачовете с Рома и Ботев (Враца), като се чака да бъдат изцяло възобновени за дербито с Левски идната неделя. Жеферсон и Юга са следващите отбранителни играчи на ЦСКА. Централният бранител Мено Кох и универсалният войник Тибо Вион претърпяха интервенции и няма да бъдат разполагаем на Стойчо Младенов в околните месеци.

В минутите след мача със Славия Екзекутора на Ливърпул показа опасенията си за вероятно неявяване на Жеферсон и Юга за идващите мачове, което би отворило огромна дупка в центъра на терена. За негово страдание те са се удостоверили.

За конфликта на " Олимпико " Младенов ще реалокира Томас Лам в центъра. Финландецът се появи на тази позиция и в реванша против Виктория (Пилзен), когато размени контузилия се Вион. Той ще си партнира с дебютиралия против Славия Карло Мухар, който се понрави с изявите си против " белите ". До Юрген Матей в ядрото на ариергарда пък ще се появи Пламен Гълъбов
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР