Двама от футболистите на ЦСКА са под въпрос за 1/8-финалния

...
Двама от футболистите на ЦСКА са под въпрос за 1/8-финалния
Коментари Харесай

Двама висят за мача на ЦСКА срещу Септември

Двама от футболистите на ЦСКА са под въпрос за 1/8-финалния конфликт от шампионата за SESAME Купа на България против Септември в четвъртък. Става въпрос за Бисмарк Чарлс и Лазар Туфегджич, които бяха сменени наложително при гостуването на Гигант Съединение в събота. 

Младият ганаец напусна терена в 103-ата минута, а сърбинът - след края на постоянното време, откакто се бе появил в игра на почивката. Той бе жестоко фаулиран от неприятелски бранител и още веднъж се хвана за задната част на бедрото.

Именно в тази зона той получи разтежение при успеха над Локомотив Пловдив при започване на месеца и пропусна мачовете с Локо (София) и Черно море. Вчера Туфегджич и Чарлс упражняваха на омекотен режим, като евентуално през днешния ден ще стане ясно дали биха могли да вземат присъединяване в мача със Септември в четвъртък. 

Трайно контузени в състава на ЦСКА са Асен Дончев и Дауда Бамба, които през есента претърпяха интервенции на коляното. Очакванията са родният състезател да е подготвен за старта на зимната подготовка на " алените ". Той е плануван за 5 януари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР