Двама осъждани мъже и 17-годишен младеж са арестувани в квартира

...
Двама осъждани мъже и 17-годишен младеж са арестувани в квартира
Коментари Харесай

Арестуваха двама мъже и 17-годишен младеж във Варна, единият пременен с полицейска униформа

 Двама осъждани мъже и 17-годишен юноша са задържани в квартира във Варна. При ареста, 42-годишен мъж е бил облечен в полицейска униформа, открито е и бутафорно оръжие, оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна. 

След извършени оперативно – издирвателни дейности, при профилирана полицейска интервенция, на 29.01.2021 година, към 16:00 ч., в квартира във Варна са арестувани три лица. Установено е, че същите са причинители на взломна кражба от апартамент в гр. Девня, при която са откраднати голям брой домашен уреди и принадлежности – ледник, пералня, готварска печка и други

Заподозрени за причинители на действието са: 42-годишен мъж от Варна, осъждан и прочут на Министерство на вътрешните работи, който с разпореждане на прокурор е арестуван за период до 72 ч., 23-годишен мъж от Варна, осъждан и прочут на Министерство на вътрешните работи и малолетен, 17-годишен юноша. При задържането на лицата, 42-годишния мъж е бил облечен в полицейска униформа, а при процесуално-следствените дейности е открито и конфискувано бутафорно оръжие. Има данни, че е подготвяно осъществяването на друго,по-тежко закононарушение.

По случая се води досъдебно произвеждане под надзора на прокурор от ТО- Девня при районна прокуратура Варна, работата по случая продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР