Двама маскирани са проникнали в частен дом в Кюстендил, наранили

...
Двама маскирани са проникнали в частен дом в Кюстендил, наранили
Коментари Харесай

Маскирани нападнаха с нож и биха мъж в дома му за 150 лв.

Двама маскирани са проникнали в частен дом в Кюстендил, наранили с нож 62-годишния притежател на жилището и му нанесли побой. Сигналът за грабежа е подаден от потърпевшия, по негови данни от жилището са отнети 150 лева

Мъжът бил изненадат от маскираните нападатели на излизане от банята. Тогава единият от причинителите протегнал ръка с ножа и му нанесъл одраскване в региона на корема. Местопроизшествието е посетено от дежурна полицейска група, известен е дежурен прокурор. По случая е стартирано досъдебно произвеждане. Полицията търси причинителите на грабежа.

В края на предходната седмица в районно управление (на МВР) Кюстендил е декларирана кражба на огромна сума пари от къща в града. Парите са съхранявани в железна каса, която е отключена. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор. От къща в Кюстендил са откраднати принадлежности - бормашина и ъглошлайф. Кражбата е декларирана в районно управление (на МВР) Кюстендил през вчерашния ден. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР