Двама мъже от Монтана, заловени от полицията да шофират след

...
Двама мъже от Монтана, заловени от полицията да шофират след
Коментари Харесай

Осъдиха двама шофьори, спипани да карат пияни в Монтана

Двама мъже от Монтана, хванати от полицията да карат след приложимост на алкохол, се признаха за отговорни и подписаха съглашения с прокуратурата за условно отнемане от независимост и лишаване на документите им за право на ръководство на коли, оповестиха от Апелативна прокуратура.
Единият от подсъдимите – М.Ц., управлявал лек автомобил „ Пежо “ в Монтана на 22 юли тази година. Към 8 часа сутринта лидерът бил спрян за инспекция от катаджии, дрегерът засякъл, че е пил, а проучванията по-късно открили 1,23 промила алкохол в кръвта му.
Подсъдимият Ц. се е признал за отговорен и се е споразумял с Районна прокуратура – Монтана, да бъде осъден с три месеца „ отнемане от независимост “ условно и дванадесет месеца отнемане от право да ръководи МПС.
Същото наказване – три месеца „ затвор “ условно и една година без брошура, е наложено и на Н. Н. за шофиране в нетрезво положение. През нощта на 19 юли 2019 година след стабилен запой той подкарал „ Фолксваген “ по централния бул. „ Трети март “ в Монтана. Химическа експертиза открила 1,64 промила алкохол в кръвта му. Определенията на съдилищата са дефинитивни и имат последствията на влезнала в действие присъда, обявиха от прокуратурата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР