Двама мъже от Джорджия са федерално обвинени във връзка със

...
Двама мъже от Джорджия са федерално обвинени във връзка със
Коментари Харесай

Двама мъже от Джорджия са обвинени в взривяване на бомба в дома на жена и заговор за пускане на питон, за да „изяде“ дъщеря й

Двама мъже от Джорджия са федерално упрекнати във връзка със „ злокобен “ скрит план, за който се твърди, че са кроили предходната година да пуснат питон, който да погълне дъщерята на един от някогашните им, оповестиха прокурорите.

Стивън Глосър, 37 година, и Кейлъб Кинси, 34 година, от Ричмънд Хил, бяха задържани през февруари 2023 година, откакто задействаха самоделна бомба в дома на жена, на която единият от тях имаше предходен връзка с.

В четвъртък те бяха упрекнати по голям брой федерални обвинения за бомбения атентат и техния скрит план – който включваше изпращане на кучешки изпражнения до дома на някогашната, стартиране на змия в нейната резиденция и скалпирането й, Прокуратурата на Съединени американски щати в Южния окръг на Джорджия разгласи.

Те са възнамерявали да придобият и пуснат „ огромен питон в дома на жертвата, с цел да изяде дъщерята на жертвата “, се споделя в известието.

Мъжете са изправени пред обвинявания, в това число: гонене, скрит план за потребление на експлозив за...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР