Двама мъже и жена са задържани за държане на наркотик

...
Двама мъже и жена са задържани за държане на наркотик
Коментари Харесай

Заловиха трима с над 3 кг кокаин на магистрала Марица

Двама мъже и жена са арестувани за държане на опиат в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Хасково, оповестиха от Регионалния пресцентър на Министерство на вътрешните работи. Вчера, след дълготрайно наблюдаване, криминалисти от хасковската дирекция са провели профилирана интервенция по противопоставяне на престъпността по линия на дрогата.

На автомагистрала " Марица " те са ревизирали лек автомобил с лидер 28-годишен турски жител и 40-годишен пасажер от Свиленград. В хода на контрола в колата са открити шест пресовки с бяло вещество с тегло три кг, чийто полеви наркотест е отреагирал на кокаин. Под надзора на прокуратурата криминалистите са направили процесуално следствени дейности на адрес в Свиленград, населяван от пасажера.



Там са открити още 150 грама от същия опиат, нелегално огнестрелно оръжие без сериен номер и марка с пълнител със седем патрона. От жилището са конфискувани още 185 текстилни продукта с лого и надпис на непокътнати търговски марки без позволение на правопритежателя. Живеещата на същия адрес 43-годишна жена е признала, че откритото в дома е нейна благосъстоятелност. Тримата са арестувани до 24 часа по формираното досъдебно произвеждане.

Последно на територията на област Хасково кокаин бе открит на 13 юли т. година в заведение в Димитровград, като тогава количеството бе 4,3 грама. По случая бе арестувана 25-годишната господарка на бистрото.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР