Двама души загинаха, а един пострада при тежка катастрофа, станала

...
Двама души загинаха, а един пострада при тежка катастрофа, станала
Коментари Харесай

Двама загинаха при сблъсък на 3 коли край Пловдив, пътят още е затворен

Двама души починаха, а един пострада при тежка злополука, станала нощес на пътя сред Пловдив и Хасково, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града под тепетата.

Сигналът за случая, който е станална към 4 км след изхода на Пловдив, е подаден на незабавния телефон в 21.15 часа нощес.

Ударили са се три автомобила - БМВ със софийска регистрация, такси " Дачия " с кърджалийска регистрация и пловдивска КИА.

От екип на Спешна помощ на място е установена гибелта на 31-годишния лидер на таксиметровия автомобил и пасажер с към момента неустановена идентичност. В тежко положение в болница е превозен 45-годишният водач на БМВ-то. Местопроизшествието е непокътнато от екипи на полицията. Поради влошената метеорологична конюнктура нощес, огледът продължава тази заран. Предстои да бъдат изяснени аргументите и събитията, довели до пътния случай.

До привършване на работата на проверяващите придвижването в сектора на злополуката е затворено. Автомобилите от Садово към Пловдив се пренасочват през село Катуница. В противоположната посока минават през Ягодово.

Междувременно от Агенция " Пътна инфраструктура " оповестиха, че пътните настилки в страната са мокри, а  дъжд вали в областите Варна, Силистра, Смолян и Хасково.  

Слаб сняг пък вали в областите: Бургас в региона на проходи " Приморски и " Ришки ", Стара Загора в региона на проходи " Шипка " и " Република ", Сливен в планинската част и регионите на Котел и Твърдица, Смолян високите сектори и Търговище в регионите на Антоново и Омуртаг.

Пътните настилки са обработени при зимни условия. Ограничена е видимостта до 100 метра в региона на прохода " Петрохан " поради мъгла. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР