Двама души вече са с обвинения заради побоя над полицаи

...
Двама души вече са с обвинения заради побоя над полицаи
Коментари Харесай

Двама с обвинение за побоя над полицаи в Ихтиман

Двама души към този момент са с обвинявания поради побоя над служители на реда в ромската махала в Ихтиман вечерта във вторник. Под наблюдението на Районна прокуратурав града се води досъдебно произвеждане против М. Д. и В. Р. за осъществени от тях на 06.02.2018 година закононарушения в града.

В хода на следствието и след извършените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуално – следствени дейности по безспорен метод е открито, че двете лица са причинители на закононарушенията. На 06.02.2017 година, за времето от 17:20 ч. до 17:40 ч., М.Д. направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото. Той оказал опозиция против полицейски чиновник, изпълнявал отговорностите си по запазване на публичния ред. Агресивният мъж дърпал и скъсал униформата на младши автоконтрольор – полицейски чиновник при районно управление (на МВР) Ихтиман, след което нанесъл удари в лицето му. Престъпното действие, за което на М.Д. е повдигнато обвиняване, се отличава с изключителна смелост и съставлява закононарушение по член 325, ал.2 от НK.

Неговият татко - В. Р., е упрекнат за това, че по същото време, на ул. " Дунав” използвал мощ по отношение на полицейски чиновник при районно управление (на МВР) Ихтиман, което е закононарушение по член 269, ал.1 от НK. По време на случая той го дърпал за униформата, скъсал пагоните и джоба й и му нанесъл удар в лицето. С дейностите си той целял да осуети осъществяването на полицейска инспекция на сина му – другият обвинен по делото М. Д.

Двамата обвинени - В. Р. и М. Д., са арестувани за период до 72 часа за привеждането им пред Районен съд – Ихтиман за разглеждане на мярка за неотклонение " Задържане под стража”. Работата по делото продължава.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР