Двама души са загинали, а 15 са били ранени, след

...
Двама души са загинали, а 15 са били ранени, след
Коментари Харесай

Бой и стрелба на улично парти, има жертви и ранени

Двама души са починали, а 15 са били ранени, откакто на огромно улично празненство е избухнал пердах, довел до пукотевица в Сагинау, Мичиган.

Според управляващите празненството е било популяризирано в обществените мрежи, а полицията е разпръснала тълпата " неведнъж на разнообразни места " преди случая, се споделя в известие на полицията на щата Мичиган.

" Полицията е била наоколо и се е подготвяла да разпръсне тълпата на това ново място, когато многочислени позвънявания на 911 са съобщили, че хора стрелят в тълпата почти ", се споделя в известието.

Властите обявиха, че " сред участниците в празненството е избухнала свада, вследствие на която са били създадени изстрели. В отговор на това други хора от тълпата почнали да стрелят, като поразили няколко жертви. Докато хората бягали от мястото на случая, доста от тях са били ранени, откакто са били ударени от коли.

Според известието са били употребявани минимум пет оръжия от различен диаметър и няма арестувани обвинени, осведоми Българска телеграфна агенция.

" Петнадесет души са били ранени от огнестрелно оръжие или са били ударени от автомобил. Две жертви - 19-годишен мъж и 51-годишна жена - са умряли ", се споделя в известието.

" Няма продължаваща опасност за обществото ", се добавя в известието. " Това остава интензивно и продължаващо следствие. "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР