Двама души са задържани на ГКПП – Лесово във връзка

...
Двама души са задържани на ГКПП – Лесово във връзка
Коментари Харесай

Удар! Митничари спипаха огромно количество анаболи

Двама души са арестувани на Граничен контролно-пропусквателен пункт – Лесово по отношение на контрабанда на анаболни стероиди. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. В хода на гранична инспекция на рейс „ Темса “ с българска регистрация, дошъл в късните часове на 5 декември т.г. за влизане в страната през Граничен контролно-пропусквателен пункт – Лесово, гранични служители на реда решили нуждата от осъществяване на щателна митническа инспекция на транспортното средство.
При последвалите дейности в рейса били открити разнообразни количества препарати – общо 174 шишенца с друга съдържимост, 267 опаковки с по 100 таблетки и 33 опаковки с по 50 таблетки. На място са били извикани специалисти за изясняване типа им.
Двама поданици на Разград – 30-годишен с букви А.А., карал рейса, и мъж с букви И.И., са арестувани и конвоирани до ГПУ – Елхово. Превозното средство също е било арестувано, пасажерите са били трансферирани на различен рейс.
За случая е известена прокуратурата, работата продължава в границите на формираното по разказа на митническите управляващи досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР