Двама души са били ранени при стрелба край училище в

...
Двама души са били ранени при стрелба край училище в
Коментари Харесай

Старец простреля тийнейджър и себе си край училище в Германия

Двама души са били ранени при пукотевица край учебно заведение в немския град Брамше, Долна Саксония, заяви в. " Билд ".
Още по темата
Свидетели, които са видели случая наоколо до главното учебно заведение " Мартиншуле ", са уведомили полицията към 7,30 ч. тази заран.

Към мястото на стрелбата на " Молткещрасе " са били изпратени засилени екипи на полицията.

Скоро по-късно чиновниците на реда съумели да арестуват обвинения за стрелбата (мъж на 81 г.). Твърди се, че той е стрелял по 16-годишно момче и малко по-късно се е ранил съществено самичък.

Състоянието и на двамата остава сериозно. Бил е употребен и избавителен хеликоптер.

Предисторията на закононарушението към момента е изцяло неразбираема. Според настоящето положение на следствието се твърди, че причинителят и жертвата са се познавали.

Самото учебно заведение и учениците в него не са наранени от случая.

Полицейски чиновници са отделили огромен регион към мястото на закононарушението. Учениците и учителите, които са станали очевидци на закононарушението, сега са подложени на грижи от страна на психолози. Учебните занятия за тях са завършили по обяд.

Малко след нападението следователите са оглеждали мястото на престъплението. Пристигнал е специфичен екип от криминалисти, който търси доказателства по случая. Уведомена е и прокуратурата в град Оснабрюк.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР