Двама души са арестувани за нагла кражба на автомобил в

...
Двама души са арестувани за нагла кражба на автомобил в
Коментари Харесай

Брутална автокражба в София: Дай ключа от колата, ще те утрепам бе!

Двама души са задържани за нагла кражба на автомобил в София.

Престъплението е станало на на 30 юли към 22.00 часа. Апаши са се приближи до водач, който бил паркирал автомобила си „ Опел “, модел „ Корса “, наоколо до езеро в кв. „ Долни Богров “.

Те са заплашили мъжа, с цел да го накарат да им даде ключовете. „ Дай ключа от колата, ще те утрепам бе! “, била отправената имитация към потърпевшия. После мъжете се качили в колата и отпрашили.

Полиция незабавно е тръгнала по следите на крадците. В хода на следствието са събрани задоволително доказателства, че причинители на описаното нагоре действие са А. Димитров, на 24 години и Б. Буй, на 27 години, които са работили като съучастници.

Изготвено е разпореждане за привличането им към наказателна отговорност, като им е повдигнато обвиняване за осъщественото закононарушение.

Предвид високата социална заплаха на действието и причинителите, дежурен прокурор е постановил задържане на двамата обвинени за период до 72 часа. Те ще бъдат заведени в съда на следващия ден, където ще бъде прегледано искане за взимане по отношение на тях на мярка за неотклонение „ Задържане под стража “.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР