Двама души безопасно катапултират от самолета, който по-късно се разби по време на въздушното шоу Thunder Over Michigan

...
Двама души катапултираха от самолет, който по-късно се разби по
Коментари Харесай

Двама души катапултираха от самолет, който по-късно се разби по време на авиошоуто Thunder Over Michigan в неделя следобед, съобщиха властите.

Нито един от тях не е получил сериозни наранявания, но и двамата са били откарани в местна болница като предпазна мярка, се казва в изявление на летищните власти на окръг Уейн.

 01 самолетни катастрофи в Уисконсин XLRS Авиация

След това самолетът се разби на паркинга на близкия жилищен комплекс и се удари в незаети превозни средства, казаха от летищните власти. Никой в ​​жилищния комплекс не е пострадал, допълват от там.

Двамата души, които скочиха с парашут от самолета, се приземиха в езерото Белвил, съобщиха от Федералната авиационна администрация на CNN.

Агенцията описа самолета като реактивен МиГ-23 и каза, че двамата са катапултирали южно от летище Уилоу Рън, близо до град Ипсиланти.

Както FAA, така и Националният съвет по безопасност на транспорта ще разследват инцидента.

Лидерите на Thunder Over Michigan, двудневно събитие от въздушни шоута, казаха, че ще спрат шоуто след „ситуация“, но не споделиха повече подробности.

„Моля, направете си път към превозните си средства и спокойно напуснете летището“, се казва в публикацията. „Моля, бъдете търпеливи, докато контролираме трафика в района.“

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР